måndag 23 maj 2011

Pärsättning

Vilken härlig helg, underbart väder och vi har varit ute på torpet hela helgen! Vi har hunnit med att klippa gräset med nya fina gräsklipparen, köra bort gräsklipp, vedskräp, och annat rat från tomten, knacka bort allt löst på muren så att den kan putsas, och hyvlat takbjälkarna på övervåningen fina så att det går att sätta innertak.  Sedan har vi städat och flyttat ut allt som behövs för att man ska kunna bo över i lillstugan i sommar! Inte nog med det, vi har hunnit sätta landet fullt med potatis också, av sorten Sava, ska bli supergott med nypärer framöver! Nu har golvvärmen kommit också så snart är det dags att lägga den och sedan plastmattan i köket.



I veckan väntar redovisning av C-uppsatsen, sedan en avslutningsmiddag med klassen och välförtjänt vila - som jag längtar efter att sitta i solstolen på torpet med ett glas saft, nybakade bullar och en god bok! 

3 kommentarer:

  1. Är så dålig på att svara på sms :) Men vi ses ärna när du har tid. Nästa vecka är jag ledig mån-tis. Så vi skulle ju kunna ses då eller en kväll? Typ en sen fika på Pause? Tror Angelica är hemma från stlhm med då.

    SvaraRadera
  2. Blir jättebra med sen fika nästa vecka! Vi hörs!

    SvaraRadera